{aktuális workshopjaink}

Minden workshopunk alkalmas kezdő és gyakorlott varrók számára is. A workshopokon minden alkalommal egy adott ruhadarabot készítünk el. A workshopok tehát nem egymásra épülők, mint egy hagyományos varrótanfolyam, így néhány óra után egy szuper végeredménnyel távozhatsz!

Fotók: Pucher Adrienn

Tue, Aug 25
PINKPONILO
Kimonó workshop
Könnyed nyáresti viselet, vagy őszi kiskabát? Csak rajtad áll! A kimonód így is - úgy is egyik alapdarabja lehet ruhatáradnak.
Thu, Aug 27
PINKPONILO
Biopamut póló workshop - kezdő - új fazonnal
Izgalmas anyagok és egy új szabásminta teszi különlegessé ezt a workshopot. Amit itt készítesz, garantáltan nem fog veled szembejönni az utcán!
Time is TBD
PINKPONILO
ZERO WASTE pulcsi workshop
Pihe-puha, színes, egyedi, és még környezetbarát is? Naná! Erről a workshopról új kedvenc pulcsiddal távozhatsz majd, melynek a színeit te válogathatod össze biopamut anyagaink közül.
Time is TBD
PINKPONILO
ZERO WASTE szoknya workshop
Izgalmas anyagok és egy zero waste szabásminta teszi különlegessé ezt a workshopot. Amit itt készítesz, garantáltan nem fog veled szembejönni az utcán!
Sat, Aug 01
PINKPONILO
Jersey Dress workshop - kezdő
Készítsd el nálunk ruhatárad egyik alapdarabját! Kényelmes alapanyagból dolgozunk majd, így a hétköznapokban ugyanúgy viselheted, mint különleges alkalmakkor. Az anyagvásztástól függően lehet elegánsabb vagy sportos, lehet teljesen visszafogott, vagy meg is bolondíthatod egy kis színnel.

© 2023 by Urban Artist. Proudly created with Wix.com