{aktuális workshopjaink}

Minden workshopunk alkalmas kezdő és gyakorlott varrók számára is. A workshopokon minden alkalommal egy adott ruhadarabot készítünk el. A workshopok tehát nem egymásra épülők, mint egy hagyományos varrótanfolyam, így néhány óra után egy szuper végeredménnyel távozhatsz!

Fotók: Pucher Adrienn

 • Time is TBD
  PINKPONILO
  ZERO WASTE szoknya workshop - egyéni dátum egyeztetésével
  Izgalmas anyagok és egy zero waste szabásminta teszi különlegessé ezt a workshopot. Amit itt készítesz, garantáltan nem fog veled szembejönni az utcán!
 • Time is TBD
  PINKPONILO
  ZERO WASTE pulcsi workshop - egyéni dátum egyeztetésével
  Pihe-puha, színes, egyedi, és még környezetbarát is? Naná! Erről a workshopról új kedvenc pulcsiddal távozhatsz majd, melynek a színeit te válogathatod össze biopamut anyagaink közül.
 • Time is TBD
  PINKPONILO
  Biopamut póló kezdő workshop - egyéni dátum egyeztetésével
  Izgalmas anyagok és egy új szabásminta teszi különlegessé ezt a workshopot. Amit itt készítesz, garantáltan nem fog veled szembejönni az utcán!
 • Time is TBD
  PINKPONILO
  Jersey Dress kezdő workshop - egyéni dátum egyeztetésével
  Készítsd el nálunk ruhatárad egyik alapdarabját! Kényelmes alapanyagból dolgozunk majd, így a hétköznapokban ugyanúgy viselheted, mint különleges alkalmakkor. Az anyagvásztástól függően lehet elegánsabb vagy sportos, lehet teljesen visszafogott, vagy meg is bolondíthatod egy kis színnel.
 • Time is TBD
  PINKPONILO
  Kimonó workshop - egyéni dátum egyeztetésével
  Könnyed nyáresti viselet, vagy őszi kiskabát? Csak rajtad áll! A kimonód így is - úgy is egyik alapdarabja lehet ruhatáradnak.

© 2023 by Urban Artist. Proudly created with Wix.com