júl. 06., K | PINKPONILO

Arctisztítás workshop / Tudatos fürdőszoba

2021 újításaként a ruhakészítésre fókuszáló workshopokat a teljes lakásra, élettereink harmonikus és fenntartható fejlesztésére bővítjük ki. A tudatos konyha után a fürdőszobánk következik: egy rövid elméleti alapozás után a saját és egyedi darabok készítésével folytatjuk.
Registration is Closed
Arctisztítás workshop / Tudatos fürdőszoba

Időpont, helyszín

júl. 06. 16:00 – 20:00
PINKPONILO, Budapest, Kossuth Lajos u. 14, 1053 Hungary

Leírás

Tudatos fürdőszoba

2021 újításaként a ruhakészítésre fókuszáló workshopokat a teljes lakásra, élettereink harmonikus és fenntartható fejlesztésére bővítjük ki. A tudatos konyha után a fürdőszobánk következik: egy rövid elméleti alapozás után a saját és egyedi darabok készítésével folytatjuk. A kezdő workshop nem csak a tudatos életmód alapjaihoz ad segítséget, de a szabás-varrásban is az alapozáson lesz a hangsúly: készíts velünk biopamut anyagokból arctörölközőt és arctisztító pamacsokat, valamint ezekhez illő maradékanyagokból tartó tasakot! Mindezeket beilleszthetjük a hosszútávra összeállított, személyiségünket is jól kifejező, de egyúttal a földünkre nézve is kedvezőbb életmódunk hasznos alapdarabjai közé.

Alapanyag és fókuszpont

Ezen a workshopon az egyszerű szabási alapok, illetve szegések, eldolgozások, akasztó készítésének elsajítításán lesz a hangsúly. Olyan egyszerű szabás-varrási technikákkal foglalkozunk, melyek a legelső lépések bármilyen korosztály számára. Ezek a darabok saját magunk számára vagy akár ajándékba is készülhetnek, szeretteinkkel közösen is könnyen elkészíthetőek. Előtérbe kerülnek mindamellett olyan témák is, hogy miként csökkenthetjük a fürdőszobánk ökológiai lábnyomát, és ezáltal a felszabadultabban fogjunk neki otthonunk tudatosabb tervezésének.

Ezen a workshopon főként berlini forgalmazó partnerünk, a Lebenskleidung anyagaival dolgozunk. A GOTS minősítéssel rendelkező textilek esetében mind az alapanyag, mind pedig a festék minőségét is figyelembe veszik.

Web: https://www.lebenskleidung.com/

Tudásfejlesztés és közösség

A 4 órás program végére a felújított és az új darabok mellett egy olyan alaptudással is gazdagabbá válnak a résztvevők, melyet hasznosítani tudnak az otthoni varrós ötletek megvalósításához. A természetes alapanyagok fontosságát és kezelési lehetőségeit is megbeszéljük. A workshop kezdő szintű, így ajánljuk akkor is, ha eddig még csak gondolatban barátkoztál a gépi varrással, vagy éppen megfelelő alapanyagból készült saját darabokkal gazdagítanád az otthonodat. Minden szükséges eszközt biztosítunk a workshophoz.

Tervező és stáb

Az elméleti és gyakorlati alapokat a Póni csapata állítja össze. A workshopon a résztvevőket lépésről-lépésre egy vagy két fő Póni stábtag segíti, hogy gördülékenyen haladhassatok.

Jelentkezés és helyszín

Jelentkezés e-mailben: hello@pinkponilo.com

EARLY BIRD - június 14-ig: 10.500 HUF

NORMÁL - július 4-ig: 12.500 HUF

Workshopjaink továbbra is limitált létszámban (1-5 fővel), a higiéniai előírásokra és a komfortérzetetekre odafigyelve zajlanak.

Címünk: 5. kerület, Kossuth Lajos utca 14-16. / Paloma udvar, földszinten balra

Google térkép: https://goo.gl/maps/Tu5DvbHwv6aVrPsW8

Minden 3. Póni workshopra való jelentkezés alkalmával 2 óra ingyenes műhelyhasználattal ajándékozuk meg téged, ezzel is ösztönözve a további gyakorlásra. A workshopot akár másnak is adhatod ajándékba! Kérjük jelezd ezt e-mailben, majd erről névreszóló ajándékkártyát tudunk küldeni.

Fotó: illusztráció

Registration is Closed