Time is TBD | PINKPONILO

Biopamut póló kezdő workshop - egyéni dátum egyeztetésével

Izgalmas anyagok és egy új szabásminta teszi különlegessé ezt a workshopot. Amit itt készítesz, garantáltan nem fog veled szembejönni az utcán!

Időpont, helyszín

Time is TBD
PINKPONILO, Budapest, Kossuth Lajos u. 14, 1053 Hungary

Leírás

Anyag és tematika 

Pihe-puha biopamut anyagokból fogunk dolgozni, melyekből vékonyabb és vastagabb darabjaink vannak RENGETEG féle anyagminőségben és színben! Mi nem tudunk betelni velük. :) A különböző színeket tetszőlegesen kombinálhatjátok majd, így garantáltan egyedi pólóval távozhattok majd. A sikeres őszi alkalmakat követően új, továbbfejlesztett fazonnal készülünk nektek.

 

Varrástudás és fejlődés 

Ezen a workshopon külön figyelmet szentelünk a varrógépek megismerésének, kipróbálhatjátok a különböző géptípusokat, ráérezhettek a varrás ízére, akár először használtok gépet, akár csak nagyobb gyakorlatot szereznétek a varrásban. Minden szükséges eszközt biztosítunk a workshophoz. Ez a workshop kezdők vagy kevés tapasztalattal rendelkezők számára ajánlott. Természetesen gyakorlottabbak is jöhetnek, akiket a szabásminta és az anyagok érdekelnek jobban. :) 

Tervező és stáb 

A ruhadarabot Burány Vera (a MOME-n végzett divattervező) tervezte, s mint workshopvezető segíti a résztvevőket lépésről-lépésre, egy további Póni segítővel közösen. Így az apróbb mérésekkel és a gépek beállításával is gördülékenyen tudtok majd haladni. 

Fenntarthatósági szempontok 

Ezen a workshopon szinte kizárólag berlini forgalmazó partnerünk, a Lebenskleidung anyagaival dolgozunk. A GOTS minősítés garantálja, hogy mind az alapanyag, mind a színezési eljárás környezet - és bőrbarát. A Berlinből érkező textiljeink anyagvégek vagy elraktározott maradékanyagok, hiszen a cég nem dobja szemétbe ezeket, hanem továbbértékesíti vagy eladományozza.  A szabásminta geometrikus formáiból adódóan ezeket a kisebb darabokat akár zero waste módon is fel tudjuk használni. Web: https://www.lebenskleidung.com/ #lebenskleidung #organicmaterials 

Jelentkezés és helyszín 

Jelentkezés e-mailben: hello@pinkponilo.com

EARLY BIRD: 15.500 HUF

NORMÁL: 17.500 HUF 

Címünk: 5. kerület, Kossuth Lajos utca 14-16. / Paloma udvar, földszinten balra Google térkép: https://goo.gl/maps/Tu5DvbHwv6aVrPsW8 

Erre az eseményre jelenleg nincs kitűzve fix időpontunk, ám egyedi oktatás keretében, vagy akár barátokkal, családtagokkal megszervezve egyénileg egyeztetett időpont is lehetséges. Egyeztetés e-mailen: hello@pinkponilo.com, vagy Facebook oldalunkon időpont kéréssel lehetséges.

Bónuszok 

Minden 3. Póni workshopra való jelentkezés alkalmával 2 óra ingyenes műhelyhasználattal ajándékozuk meg téged, ezzel is ösztönözve a további gyakorlásra. 

A workshopot akár másnak is adhatod ajándékba! Kérjük jelezd ezt e-mailben, majd erről névreszóló ajándékkártyát tudunk küldeni.

Fotó: Adrienn Pucher @adriennpucher

© 2023 by Urban Artist. Proudly created with Wix.com