top of page

Time is TBD

|

PINKPONILO

Jersey Dress workshop - kezdő

Készítsd el nálunk ruhatárad egyik alapdarabját! Kényelmes alapanyagból dolgozunk majd, így a hétköznapokban ugyanúgy viselheted, mint különleges alkalmakkor. Az anyagvásztástól függően lehet elegánsabb vagy sportos, lehet teljesen visszafogott, vagy meg is bolondíthatod egy kis színnel.

Registration is Closed
See other events
 Jersey Dress workshop - kezdő
 Jersey Dress workshop - kezdő

Time, location

Time is TBD

PINKPONILO, Budapest, Kossuth Lajos u. 14, 1053 Hungary

Guests

About

 Anyag és tematika

Készítsd el nálunk ruhatárad egyik könnyed alapdarabját, egy Rád igazított, többféleképpen viselhető, jersey ruhát. A praktikus Little Black Dress-t az idei évben már többször továbbfejlesztettük, most az tavaszi-nyári időszakra koncentrálva, többféle színű, elasztikus jersey, főként biopamut alapanyagból dolgozunk majd. A természetes alapanyagú ruha hétköznapokon vagy elegánsabb eseményeken is használható. 

Varrástudás és fejlődés

A délutáni program végére gazdagabb leszel egy új ruhával, valamint egy olyan alaptudással, melyet hasznosítani tudsz otthoni varrós ötleteid megvalósításához. A workshop kezdő szintű, így ajánljuk akkor is, ha eddig még csak gondolatban barátkoztál varrógéppel, de hasznos ötleteket nyújthat tapasztaltabb varróknak is. Minden szükséges eszközt biztosítunk a workshophoz.

Tervező és stáb

A ruhadarabot Burány Vera (a MOME-n végzett divattervező) tervezte, s mint workshopvezető segíti a résztvevőket lépésről-lépésre, egy további Pónival közösen természetesen, hogy az apróbb mérésekkel, a gépek beállításával is gördülékenyen haladhassatok.

Jelentkezés és helyszín

Jelentkezés itt, vagy e-mailben: hello@pinkponilo.com.  A regisztráció a részvételi díj befizetésével lesz aktív - ennek részleteiről a jelentkezés után, e-mailben küldünk további információkat. 

EARLY BIRD - március 10-ig:

16.500 HUF

NORMÁL - március 26-ig:

18.500 HUF

Címünk: 5. kerület, Kossuth Lajos utca 14-16. / Paloma udvar, földszinten balra

Minden 3. Póni workshopra való jelentkezés alkalmával 2 óra ingyenes műhelyhasználattal ajándékozuk meg téged, ezzel is ösztönözve a további gyakorlásra.

A workshopot akár másnak is adhatod ajándékba! Kérjük jelezd ezt e-mailben, majd erről névreszóló ajándékkártyát tudunk küldeni.

Az esemény fotója illusztráció, fotós: Pucher Adrienn

Megosztás

bottom of page