top of page

Time is TBD

|

Budapest

Kezdő biopamut póló workshop

GOTS minősítésű biopamut és további gyűjtött anyagok, valamint egy jól alakítható alapszabásminta teszi különlegessé ezt a workshopot. Amit itt készítesz, garantáltan nem fog veled szembejönni az utcán! #genderneutral #workshop

Kezdő biopamut póló workshop
Kezdő biopamut póló workshop

Time, location

Time is TBD

Budapest, Budapest, Kossuth Lajos u. 14, 1053 Hungary

Guests

About

Tudatos gardrób

Ez a személyre szabott, egyedi póló a tudatos gardrób olyan eleme lesz, melynek teljes készítési fázisát ismerjük. Átgondolva beilleszthetjük a hosszútávra összeállított, személyiségünket is jól kifejező, de egyúttal a földünkre nézve is kedvezőbb életmódunk alapdarabjai közé. Kiváló első lépés azoknak, akik a mindennapi viseletnél kezdenének. Ezen a workshopon szinte kizárólag berlini forgalmazó partnerünk, a Lebenskleidung anyagaival dolgozunk. A GOTS minősítéssel rendelkező textilek esetében mind az alapanyag, mind pedig a festék minőségét is figyelembe veszik. Az itt használt textilek vagy anyagvégek vagy elraktározott maradékanyagok, hiszen a cég nem dobja szemétbe anyagait, ezeket a végeket is továbbértékesíti vagy eladományozza: így az anyaghasználat is zero waste.

Alapanyag és fókuszpont

Bőrbarát biopamut anyagokból dolgozunk, a különböző színeket tetszőlegesen kombinálhatjátok majd, így garantáltan egyedi pólóval távozhattok majd. Akit részletesebben érdekel, szívesen kitérünk a workshop alatt arra, hogy mitől más az orgranikus, miért fontos, hogy milyen módszerrel készül az a bizonyos pamut...

Tudásfejlesztés és közösség

Ezen a workshopon ráérezhettek a varrás ízére és közelebb kerültök majd az elasztikus, ruganyos anyagok varrásához, akár először használtok gépet, akár csak nagyobb gyakorlatot szereznétek a varrásban. Minden szükséges eszközt biztosítunk a workshophoz. Ez egy unisex alapdarab, a szabásminta néhány méret változtatása által egyénre szabható: ez a tudás a későbbi, akár otthoni gyakorlásnál is segíteni fog. Ebben a kezdő póló alapszabásmintában számos továbbfejlesztési lehetőség rejlik.

Tervező és stáb

A ruhadarabot Burány Vera (a MOME-n végzett divattervező szakon) tervezte. A workshopon a résztvevőket lépésről-lépésre egy Póni stábtag segíti, hogy az apróbb mérésekkel, a gépek beállításával is gördülékenyen haladhassatok. A workshop javasolt párok, családtagok, barátok részére, 2 fő jelentkezését várjuk egyidőben.

Választható időpontok

Kérjük, hogy a jelentkezési lapon adjátok meg a számotokra alkalmas időpontot, az alkalmakat 2 fővel tudjuk megtartani.

Jelentkezés és helyszín

A weboldalon az adott workshopnál találjátok meg a jelentkezési lehetőséget.

További kérdés esetén e-mailben: hello@pinkponilo.com

Részvételi díj: 24.000Ft / fő

Workshopjaink limitált létszámban (1-2 fővel), a higiéniai előírásokra és a komfortérzetetekre odafigyelve zajlanak.

Címünk: 5. kerület, Kossuth Lajos utca 14-16., Paloma művészudvar, földszinten jobbra / Google térkép

A workshopot akár másnak is adhatod ajándékba! Kérjük jelezd ezt e-mailben, majd erről névreszóló ajándékkártyát tudunk küldeni.

Fotó: Kaulics Viola

Modellek: Márfi Márk, Vadász Kriszta

Megosztás

bottom of page