top of page

Time is TBD

|

PINKPONILO

Kezdő biopamut póló workshop / Tudatos gardrób - egyéni dátum egyeztetésével

Izgalmas anyagok és egy jól alakítható alapszabásminta teszi különlegessé ezt a workshopot. Amit itt készítesz, garantáltan nem fog veled szembejönni az utcán!

Registration is Closed
See other events
Kezdő biopamut póló workshop / Tudatos gardrób - egyéni dátum egyeztetésével
Kezdő biopamut póló workshop / Tudatos gardrób - egyéni dátum egyeztetésével

Time, location

Time is TBD

PINKPONILO, Budapest, Kossuth Lajos u. 14, 1053 Hungary

Guests

About

Tudatos gardrób

Ez a személyre szabott, egyedi póló a tudatos gardrób olyan eleme lesz, melynek teljes készítési fázisát ismerjük. Átgondolva beilleszthetjük a hosszútávra összeállított, személyiségünket is jól kifejező, de egyúttal a földünkre nézve is kedvezőbb életmódunk alapdarabjai közé. Kiváló első lépés azoknak, akik a mindennapi viseletnél kezdenének!

Ezen a workshopon szinte kizárólag berlini forgalmazó partnerünk, a Lebenskleidung anyagaival dolgozunk. A GOTS minősítéssel rendelkező textilek esetében mind az alapanyag, mind pedig a festék minőségét is figyelembe veszik. Az itt használt textilek vagy anyagvégek vagy elraktározott maradékanyagok, hiszen a cég nem dobja szemétbe anyagait, ezeket a végeket is továbbértékesíti vagy eladományozza: így az anyaghasználat is zero waste.

Alapanyag és fókuszpont

Bőrbarát biopamut anyagokból dolgozunk, melyekből vékonyabb és vastagabb darabjaink vannak sokféle anyagminőségben és színben. A különböző színeket tetszőlegesen kombinálhatjátok majd, így garantáltan egyedi pólóval távozhattok majd. Akit részletesebben érdekel, szívesen kitérünk a workshop alatt arra, hogy mitől más az orgranikus, miért fontos, hogy milyen módszerrel készül az a bizonyos pamut...

Tudásfejlesztés és közösség

Ezen a workshopon külön figyelmet szentelünk a varrógépek megismerésének, kipróbálhatjátok a különböző géptípusokat, ráérezhettek a varrás ízére, akár először használtok gépet, akár csak nagyobb gyakorlatot szereznétek a varrásban. Minden szükséges eszközt biztosítunk a workshophoz. Ez egy unisex alapdarab, a szabásminta néhány méret változtatása által egyénre szabható: ez a tudás a későbbi, akár otthoni gyakorlásnál is segíteni fog. Ebben a kezdő póló alapszabásmintában számos továbbfejlesztési lehetőség rejlik.

Tervező és stáb

A ruhadarabot Burány Vera (a MOME-n végzett divattervező szakon) tervezte. A workshopon a résztvevőket lépésről-lépésre egy vagy két fő Póni stábtag segíti, hogy az apróbb mérésekkel, a gépek beállításával is gördülékenyen haladhassatok.

Jelentkezés és helyszín

Jelentkezés a weboldalon a jelentkezési forma kitöltésével.

NORMÁL: 19.000 HUF

Workshopjaink továbbra is limitált létszámban (1-5 fővel), a higiéniai előírásokra és a komfortérzetetekre odafigyelve zajlanak.

Mindannyiunk közös érdekében, ha a Póniba érkeztek, az alábbiakat javasoljuk:

- kézfertőtlenítéssel kezdj és később se feledkezz meg róla

- érkezz érvényes oltással

- a maszkviselés már nem kötelező, ha úgy érzed jobbnak mégis, viseld nyugodtan

- betegen vagy ha nem érzed jól magad, időben jelezd nekünk és igyekszünk másik alkalmat találni

A Póniban mosdó és konyha, kézmosási és szellőztetési lehetőség, elengedő tér a munkákra továbbra is rendelkezésünkre áll, hogy minél kényelmesebben és biztonságosabban dolgozhassunk közösen.

Címünk: 5. kerület, Kossuth Lajos utca 14-16., Paloma művészudvar, földszinten balra / Google térkép

Minden 3. Póni workshopra való jelentkezés alkalmával 2 óra ingyenes műhelyhasználattal ajándékozuk meg téged, ezzel is ösztönözve a további gyakorlásra. A workshopot akár másnak is adhatod ajándékba! Kérjük jelezd ezt e-mailben, majd erről névreszóló ajándékkártyát tudunk küldeni.

Fotó: Kaulics Viola

Modell: Vadász Kriszta

Megosztás

bottom of page