Time is TBD | PINKPONILO

Kezdő zero waste pulcsi workshop / Tudatos gardrób - egyéni dátum egyeztetésével

Pihe-puha, színes, egyedi, és még környezetbarát is? Naná! Erről a workshopról új kedvenc pulcsiddal távozhatsz majd, melynek a színeit te válogathatod össze biopamut anyagaink közül.
 Kezdő zero waste pulcsi workshop / Tudatos gardrób - egyéni dátum egyeztetésével

Időpont, helyszín

Time is TBD
PINKPONILO, Budapest, Kossuth Lajos u. 14, 1053 Hungary

Leírás

 Anyag és tematika

Pihe-puha biopamut anyagokból fogunk dolgozni, melyekből vékonyabb és vastagabb darabjaink vannak RENGETEG féle anyagminőségben és színben! Mi nem tudunk betelni velük. :) A különböző színeket tetszőlegesen kombinálhatjátok majd, így garantáltan egyedi pulcsival távozhattok majd. 

Varrástudás és fejlődés

Ezen a workshopon rugalmas, vastagabb anyagokat használunk majd, így kipróbálhatjátok, hogy hogyan lehet ezeket háztartási és ipari megoldásokkal megvarrni. Megismerhetitek a különböző géptípusokat, és többféle öltést is használunk majd. Megtanulhatjátok a ráncolás és a passzévarrás technikáját. Minden szükséges eszközt biztosítunk a workshophoz.

Tervező és stáb

A ruhadarabot Burány Vera (a MOME-n végzett divattervező) tervezte. A workshopon a résztvevőket lépésről-lépésre egy vagy két fő Póni stábtag segíti, hogy az apróbb mérésekkel, a gépek beállításával is gördülékenyen haladhassatok.

Fenntarthatósági szempontok

Ezen a workshopon szinte kizárólag berlini forgalmazó partnerünk, a Lebenskleidung anyagaival dolgozunk. A GOTS minősítéssel rendelkező textilek esetében mind az alapanyag, mind pedig a festék minőségét is figyelembe veszik. Az itt használt textilek vagy anyagvégek vagy elraktározott maradékanyagok, hiszen a cég nem dobja szemétbe anyagait, ezeket a végeket is továbbértékesíti vagy eladományozza. Így a szabásminta is zero waste.

Web: https://www.lebenskleidung.com/

Jelentkezés és helyszín

Jelentkezés itt, vagy e-mailben: hello@pinkponilo.com. A regisztráció a részvételi díj befizetésével lesz aktív - ennek részleteiről a jelentkezés után, e-mailben küldünk további információkat.

NORMÁL: 17.500 HUF

Címünk: 5. kerület, Kossuth Lajos utca 14-16. / Paloma művészudvar, földszinten balra

Nem megfelelő számodra a kitűzött időpont? Egyedi oktatás keretében, vagy akár barátokkal, családtagokkal megszervezve egyénileg egyeztetett időpont is lehetséges. Egyeztetés e-mailen: hello@pinkponilo.com, vagy Facebook oldalunkon időpont kéréssel lehetséges.

Minden 3. Póni workshopra való jelentkezés alkalmával 2 óra ingyenes műhelyhasználattal ajándékozuk meg téged, ezzel is ösztönözve a további gyakorlásra.

A workshopot akár másnak is adhatod ajándékba! Kérjük jelezd ezt e-mailben, majd erről névreszóló ajándékkártyát tudunk küldeni.

Fotó: Kaulics Viola

Modell: Vadász Kriszta