top of page

júl. 27., Sze

|

Budapest

MNTS MSKNT ruhaszínezés ice dye technikával

A MNTS MSKNT projkt során két alkalom alatt megismerhetitek a ruhaszínezést ice dye technikával, és saját magad által felújított ruhával távozhatsz, így a fenntarthatóság és egyediség közös fókuszba kerül.

Registration is Closed
See other events
MNTS MSKNT ruhaszínezés ice dye technikával
MNTS MSKNT ruhaszínezés ice dye technikával

Time, location

2022. júl. 27. 16:00 – 2022. júl. 28. 20:00

Budapest, Budapest, Kossuth Lajos u. 14, 1053 Hungary

About

Van egy régi inged, pólód, aminek megfakult a színe, netán foltos, vagy csak feldobnád valamivel? Ezen a kétalkalmas workshopon új életet adhatsz régi kedvencednek az ice dye ruhafestési technika segítségével. A workshopon különböző színű textilfesték porokkal dolgozunk majd, melyek a technikából eredően véletlenszerű, vízfesték-hatású, egymásba folyó mintázatokat adnak majd ki a ruhadarabon. Minden így megfestett ruhadarab teljesen egyedi és megismételhetetlen! A workshop két alkalmas: az első alkalommal kiválaszthatod, milyen színeket használnál, majd a ruhákat benedvesítjük, és jéggel takarjuk. A festékport a jégre szórjuk rá, és hagyjuk pihenni. A második alkalomra a jég elolvadt, és a ruha beszívta a festéket: ekkor alaposan kiöblítjük, és fixáljuk a színt.

Jelentkezés

Jelentkezés és regisztráció itt a weboldalon a jelentkezési forma kitöltésével. 

Az 1. alkalom három órás, a 2. alkalommal elegendő lesz kb. 1-1,5 óra a befejezéshez, ezt 16-20.00 között a Nyitott műhely ideje alatt tehetitek meg.

Early Bird jelentkezés: 11.000 június 17-24.

Normál jelentkezés: 13.000 június 25.- július 10.

Címünk: 5. kerület, Kossuth Lajos utca 14-16. / Paloma udvar, földszinten balra

A Google térképen is megtalálható.

Fotó: Brauner Máté

Megosztás

bottom of page