top of page

{konzultáció}

Nem tudod, hogyan valósíts meg az ötletedet? Segítünk kitalálni! Az egyéni oktatás keretében a munkafolyamat lépéseit végigkísérjük és segítünk, ha elakadnál. Ha egyéni ötleted van, márkaindításon gondolkozol, akkor a konzultáció keretében tudjuk egyeztetni a munka elindítását. Szeretnél tervezési, divatipari fejlesztési ötletek kapcsán egyeztetni? Akkor szintén így javasoljuk a közös munka megkezdését.

Ha egyedi elképzeléseid tökéletesítéséhez kérnéd a segítségünk, vagy nem tudod az ötleted részletekbe menően kigondolni, személyre szabott tervezést vehetsz igénybe. Akkor javasoljuk ezt a szolgáltatást, ha például nem rendelkezel saját szabásmintával, vagy megvan az alapanyag, de nem tudod, mi készüljön belőle, vagy netán te varrnád meg álmaid ruháját- a fantáziának semmi sem szab határt!

Áraink:

Egyéni oktatás: 15000Ft / óra

Konzultáció: 7500Ft / 30 perc, 15000Ft / óra

Konzultáció kreatív projektek, márka indítása, fejlesztése kapcsán:

 

Egy fenntartható divatmárka valamint egyéb, a területhez kapcsolódó design és művészeti projektek kapcsán egyeztetés alapján tudjuk vállalni az együttműködést, legyen az teljes folyamat projektmenedzsmentje vagy egy meglévő projekt fejlesztése, kutatás fenntartható anyagok iránt, vagy akár a kommunikáció ezirányú fejlesztése. 

Tervezés:

 

Legyen szó álmaid esküvői ruhájáról, vagy egy termékötletedről, melyet nem tudod, hogy indíts útnak, segítünk, hogy a végeredmény tényleg úgy sikerüljön, ahogyan azt megálmodtad! A tervezés során a projekt nagyságától függően többször konzultálunk, fejlesztjük a terveket, és anyagtípusokat, színeket javaslunk a tökéletes végeredmény érdekében.

 

Modellezés, szériázás:

 

Rajz, fotó, vagy mintadarab alapján vállaljuk szabásminták készítését és átalakítását, valamint szériázását. 

Varrás:

 

Szabásminta és mintadarab alapján kis darabszámban vállalunk varrást - a gépeinkről itt tájékozódhatsz. (Jelenleg csak meglévő partnereink számára tudjuk vállalni.)

Regisztráció konzultációra

bottom of page