{nyitott stúdió}

Mi casa es tu casa! Ha van egy saját ötleted, amin dolgoznál, de nincsenek meg hozzá a megfelelő eszközeid - legyen szó varrógépről, vagy egyszerűen csak egy korrekt méretű szabászasztalról - , akkor hozd be hozzánk, és valósítsd meg itt!

A stúdiónkat az alábbi konstrukciókban tudod igénybe venni:

Stúdióhasználat

Ha önállóan dolgoznál, csak az eszközökre - és a hangulatra - van szükséged, akkor ezt neked találták ki! Természetesen segítünk, ha technikai problémák merülnének fel. (Ezek heti meghirdetését kérjük kövesd a Facebookon és jelentkezz előtte. - Nyitott stúdió szolgáltatásként itt.)


 

Egyéni oktatás, konzultáció

 

Nem tudod, hogyan valósíts meg az ötletedet? Segítünk kitalálni! Az egyéni oktatás keretében a munkafolyamat lépéseit végigkísérjük és segítünk, ha elakadnál. Ha még nem vagy magabiztos varró, vagy olyat készítenél, amit eddig nem, akkor érdemes a stúdióhasználatot 1 óra egyéni oktatással kombinálnod. Ha alapvetően önállóan dolgoznál, de a lépéseket vagy nehezebb részleteket szeretnéd átbeszélni előtte, arra egy 30 perces konzultáció formájában van lehetőséged.

 

Tervezés

Ha egyedi elképzeléseid tökéletesítéséhez kérnéd a segítségünk, vagy nem tudod az ötleted részletekbe menően kigondolni, személyre szabott tervezést vehetsz igénybe. Akkor javasoljuk ezt a szolgáltatást, ha például nem rendelkezel saját szabásmintával, vagy megvan az alapanyag, de nem tudod, mi készüljön belőle, vagy netán te varrnád meg álmaid ruháját- a fantáziának semmi sem szab határt!

 

Balesetvédelmi oktatás

Ha még nem jártál nálunk, egy rövid biztonsági oktatás szükséges a munka megkezdése előtt. Ez maximum 30 percet vesz igénybe, ezalatt végigvezetünk a műhely gépein és eszközein, és elmondjuk, mire kell ügyelned a használatukkor. 

 

Áraink:

 

Műhelyhasználat 

2500Ft / óra

 

Egyéni oktatás

15000Ft / óra

 

Konzultáció

7500Ft / 30 perc

 

Tervezés

Megbeszélés szerint

 

Balesetvédelmi oktatás

1500Ft

Helyszínünkön kihelyezve is elolvasható az ÁSZF, ennek elfogadása előfeltétele a műhely használatának.

A nyitott műhelybe a facebook oldalunkon tudsz bejelentkezni, az aktuális heti nyitvatartásnak megfelelően, egyeztetés szerint. Egyéni egyeztetés a konktaktnál megadott e-mail címen (hello@pinkponilo.com) lehetséges.

Stúdiónk címe: 1053, Budapest, Kossuth Lajos utca 14-16. fszt. balra / Paloma Művészudvar