top of page

{projektek}

A Pinkponilo kreatív stúdió sajátossága, hogy saját művészeti projektjeink megvalósítása mellett ötletek, projektek, megrendelések széles skáláját fogadjuk be, melyek keretében vállalunk tervezést, modellezést, szériázást és kis darabszámú varrást. Vállalunk komplex megrendeléseket, melyekben a fenti fázisok közül több is szerepel - akár az ötlettől az első mintadarabokig - , de olyan megrendeléseket is, melyek egy fázisra összpontosulnak. Az alkalmi ruhától a színpadi jelmezekig igen sokfélék a munkáink, legyen az akár egy helyspecifikus kollaboráció vagy éppen kiállítás. Alább megismerhetitek néhány munkánkat, melyeket az elmúlt évekből gyűjtöttünk.

Konzultáció kreatív projektek, márka indítása, fejlesztése:

 

Egy fenntartható divatmárka valamint egyéb, a területhez kapcsolódó design és művészeti projektek kapcsán egyeztetés alapján tudjuk vállalni az együttműködést, legyen az teljes folyamat projektmenedzsmentje vagy egy meglévő projekt fejlesztése, kutatás fenntartható anyagok iránt, vagy akár a kommunikáció ezirányú fejlesztése. Példák hamarosan!

Tervezés:

 

Legyen szó álmaid esküvői ruhájáról, vagy egy termékötletedről, melyet nem tudod, hogy indíts útnak, segítünk, hogy a végeredmény tényleg úgy sikerüljön, ahogyan azt megálmodtad! A tervezés során a projekt nagyságától függően többször konzultálunk, fejlesztjük a terveket, és anyagtípusokat, színeket javaslunk a tökéletes végeredmény érdekében. Példák hamarosan!

 

Varrás:

 

Szabásminta és mintadarab alapján kis darabszámban vállalunk varrást - a gépeinkről itt tájékozódhatsz. (Jelenleg csak meglévő partnereink számára tudjuk vállalni.) Példák hamarosan!

Modellezés, szériázás:

 

Rajz, fotó, vagy mintadarab alapján vállaljuk szabásminták készítését és átalakítását, valamint szériázását. Példák hamarosan! 

bottom of page