top of page

{szolgáltatások}

A Pinkponilo kreatív stúdió etikus és tudatos divatipari megoldásokon dolgozik 2017 óta. Üzleti és lakossági partnereink számára elérhető szolgáltatásaink és tevékenységeink három fő egységbe sorolhatók:

Fenntartható divatipari termékfejlesztés és gyártás

Helyi és európai hálózatok tagjaiként, kreatívipari partnereinkkel együtt új textilgyártási módszereket, interdiszciplináris kezdeményezéseket​ és alternatív megoldásokat ösztönzünk​. Célunk, hogy egy helyi és regionális fenntartható gyártói láncolatot hozzunk létre, amely reagál a textil- és divatipar ma felmerülő számos kihívására. 

 

Művészet/design együttműködések

Önállóan vagy hazai​ és nemzetközi​ tervezők​kel, képző- és előadóművészekkel közösen dolgozunk saját alkotói tevékenységünk keretében.​ A csapat munkája a budapesti belvárosi stúdióban összpontosul: a textilmintáinkat, eszköz- és tudástárunkat és stúdiónkat nem csak mi magunk, hanem kreatív szakmabeliek is igénybe vehetik. Működésünk és művészeti tevékenységünk alapját a természetes textilek és gyűjtött maradékanyagok, kézműves és innovatív technikák ötvözése, valamint a zero waste gyártási módszerek mellett a befogadó, egymást inspiráló légkör képezik.

 

Kutatás és oktatás

Különböző generációkkal és minden társadalmi szegmenssel közösen gondolkodunk a divatipar jövőjéről. Workshopokon, előadásokon, konferenciákon keresztül, a tudásmegosztás és a művészettel nevelés eszközeivel foglalkozunk a fenntartható divattal, a tudatos életmód népszerűsítésére összpontosítva. Együttműködünk helyi civil szervezetekkel, közoktatási intézményekkel és egyetemekkel, kulturális rendezvényekkel és intézményekkel. Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan adhassunk a társadalom számára: akár szociális projektek keretében, akár szakipari konferenciák, egyetemi kutatások vagy pályakezdő fiatalok integrációja által. A varrásra mint ruha- és műalkotási, terápiás és közösségépítési lehetőségre tekintünk.

Nyitott stúdió

Van tapasztalatod a ruhák készítésében, de otthon nem férsz el, vagy nem áll minden a rendelkezésedre? Akkor ezt neked találtuk ki! Munkatársunk segít eligazodni, te pedig önállóan dolgozhatsz, 1-3 órás időintervallumban. Jelentkezz be minimum 1 órára, és ha még nem biztos, hogy mennyi időre van szükséged, a helyszínen meghosszabbíthatod vagy a regisztrációnál jelezheted. Egy alkalommal 2 fő dolgozhat kényelmesen, egy Póni munkatárs pedig segít abban, hogy mi merre található, illetve balesetvédelmi szempontokra is felhívja a figyelmet. Hozd el saját előkészített anyagodat, kiszabott darabokat, ezt rád bízzuk. A helyszínen szabáshoz-varráshoz szükséges eszközök állnak rendelkezésre.

 

Áraink:

Nyitott stúdió: 5000Ft / óra

Bejelentkezés meghirdetett időpont alapján itt.

Egyéni oktatás: 15000Ft / óra

Konzultáció: 7500Ft / 30 perc

Tervezés és egyedi oktatási programok: megbeszélés szerint

Ezekre bejelentkezés regisztrációs lapunkon keresztül itt.

Helyszínünkön kihelyezve is elolvasható az ÁSZF, ennek elfogadása előfeltétele a műhely használatának.

Egyéni egyeztetés a konktaktnál megadott e-mail címen (hello@pinkponilo.com) lehetséges.

Stúdiónk címe: 1053, Budapest, Kossuth Lajos utca 14-16. fszt. jobbra / Paloma Művészudvar

bottom of page