top of page

jan. 25., K

|

Budapest

Bevásárlás workshop / Tudatos konyha

2021 újításaként a ruhakészítésre fókuszáló workshopokat a teljes lakásra, élettereink harmonikus és fenntartható fejlesztésére bővítjük ki. Elsőként a tudatos konyhával debütálunk: egy rövid elméleti alapozás után az aktív alkotásé lesz a folytatás!

Registration is Closed
See other events
Bevásárlás workshop / Tudatos konyha
Bevásárlás workshop / Tudatos konyha

Time, location

2022. jan. 25. 17:00 – 20:00

Budapest, Budapest, Kossuth Lajos u. 14, 1053 Hungary

Guests

About

Tudatos konyha

2021 újításaként a ruhakészítésre fókuszáló workshopokat a teljes lakásra, élettereink harmonikus és fenntartható fejlesztésére bővítjük ki. Elsőként a tudatos konyhával debütálunk: egy rövid elméleti alapozás után az aktív alkotásé lesz a folytatás! A kezdő workshop nem csak a tudatos életmód alapjaihoz ad induló segítséget, de a szabás-varrásban is megtehetitek az első lépéseket.

A workshopon két tematikánk lesz: először maradékanyagainkból zsákokat készítünk, amik segítenek a zacskómentes zöldség- és gyümölcsvásárlásban. Ne felejtsd otthon kedvenc vászontáskádat, mert a workshop második felében azt igazán egyedivé teheted különböző dekorációs technikákkal, vagy igény szerint a javításukra is sor kerülhet. Mindezeket beilleszthetjük a hosszútávra összeállított, személyiségünket is jól kifejező, de egyúttal a földünkre nézve is kedvezőbb életmódunk hasznos alapdarabjai közé.

Alapanyag és fókuszpont

Ezen a workshopon a meglévő alapanyagok hasznosságának felismerésén, az átalakításon lesz a hangsúly. Olyan egyszerű szabás-varrási módszerekkel foglalkozunk, melyek tényleg a legelső lépések bármilyen korosztály számára, a dekorálási technikákkal pedig számos inspiráló lehetőség megnyílhat számotokra. Ezek a darabok saját magunknak vagy akár ajándékba is készületnek (nem igényelnek méretvételt), szeretteinkkel közösen is könnyen elkészíthetőek. Előtérbe kerülnek mindamellett olyan témák is, hogy miként csökkenthetjük a bevásárlásaink károsanyag-lábnyomát, és ezáltal felszabadultabban fogjunk neki otthonunk tudatosabb tervezésének.

Tudásfejlesztés és közösség

A 3 órás program végére a felújított és az új darabok mellett olyan alaptudással is gazdagabbá válnak a résztvevők, melyet hasznosítani tudnak az otthoni varrós ötletek megvalósításához. A különböző anyagok hasznosítási lehetőségeit is átbeszéljük, no meg olyan egyszerű szabási alapokat, hogy miként méretezzünk ki magunk is egy zsákot. Ha a zipzár- és gombvarrás még távol áll tőled, a zsinór befűzés jó kiinduló alap lesz számodra! A workshop kezdő szintű, így ajánljuk akkor is, ha eddig még csak gondolatban barátkoztál kézi vagy gépi varrással, de ötleteket nyújthat tapasztaltabb kreatívoknak is. Minden szükséges eszközt biztosítunk a workshophoz.

Tervező és stáb

Az elméleti és gyakorlati alapokat a Póni csapata állítja össze. A workshopon a résztvevőket lépésről-lépésre egy vagy két fő Póni stábtag segíti, hogy gördülékenyen haladhassatok.

Jelentkezés és helyszín

Jelentkezés a weboldalon a jelenkezési forma kitöltésével.

EARLY BIRD január 10-ig: 11.000 HUF

NORMÁL január 24-ig: 13.000 HUF

Workshopjaink továbbra is limitált létszámban (1-5 fővel), a higiéniai előírásokra és a komfortérzetetekre odafigyelve zajlanak.

Mindannyiunk közös érdekében, ha a Póniba érkeztek, az alábbiakat javasoljuk:

- kézfertőtlenítéssel kezdj és később se feledkezz meg róla

- érkezz érvényes oltással

- viselj maszkot

- betegen vagy ha nem érzed jól magad, időben jelezd nekünk és igyekszünk másik alkalmat találni

A stúdióban alapvetően csak kis létszámú programokat tartunk:

- a workshopokon javasoljuk a távolságtartást, és a munka közben kérjük a maszkviselést

- a megbeszéléseken és nyitott programokon kérjük, hogy viselj mindvégig maszkot.

A Póniban mosdó és konyha, kézmosási és szellőztetési lehetőség, elengedő tér a munkákra továbbra is rendelkezésünkre áll, hogy minél kényelmesebben és biztonságosabban dolgozhassunk közösen.

Címünk: 5. kerület, Kossuth Lajos utca 14-16. / Paloma udvar, földszinten balra

Google térkép: https://goo.gl/maps/Tu5DvbHwv6aVrPsW8

Minden 3. Póni workshopra való jelentkezés alkalmával 2 óra ingyenes műhelyhasználattal ajándékozuk meg téged, ezzel is ösztönözve a további gyakorlásra. A workshopot akár másnak is adhatod ajándékba! Kérjük jelezd ezt e-mailben, majd erről névreszóló ajándékkártyát tudunk küldeni.

Fotó: Nyári Liliána

Megosztás

bottom of page