márc. 30., K | PINKPONILO

Biopamut póló kezdő workshop

Izgalmas anyagok és egy új szabásminta teszi különlegessé ezt a workshopot. Amit itt készítesz, garantáltan nem fog veled szembejönni az utcán!
Registration is Closed

Időpont, helyszín

márc. 30. 15:00 – 19:00
PINKPONILO, Budapest, Kossuth Lajos u. 14, 1053 Hungary

Leírás

Anyag és tematika 

Pihe-puha biopamut anyagokból fogunk dolgozni, melyekből vékonyabb és vastagabb darabjaink vannak RENGETEG féle anyagminőségben és színben! Mi nem tudunk betelni velük. :) A különböző színeket tetszőlegesen kombinálhatjátok majd, így garantáltan egyedi pólóval távozhattok majd. A sikeres őszi alkalmakat követően új, továbbfejlesztett fazonnal készülünk nektek.

 

Varrástudás és fejlődés 

Ezen a workshopon külön figyelmet szentelünk a varrógépek megismerésének, kipróbálhatjátok a különböző géptípusokat, ráérezhettek a varrás ízére, akár először használtok gépet, akár csak nagyobb gyakorlatot szereznétek a varrásban. Minden szükséges eszközt biztosítunk a workshophoz. Ez a workshop kezdők vagy kevés tapasztalattal rendelkezők számára ajánlott. Természetesen gyakorlottabbak is jöhetnek, akiket a szabásminta és az anyagok érdekelnek jobban. :) 

Tervező és stáb 

A ruhadarabot Burány Vera (a MOME-n végzett divattervező) tervezte, s mint workshopvezető segíti a résztvevőket lépésről-lépésre, egy további Póni segítővel közösen. Így az apróbb mérésekkel és a gépek beállításával is gördülékenyen tudtok majd haladni. 

Fenntarthatósági szempontok 

Ezen a workshopon szinte kizárólag berlini forgalmazó partnerünk, a Lebenskleidung anyagaival dolgozunk. A GOTS minősítés garantálja, hogy mind az alapanyag, mind a színezési eljárás környezet - és bőrbarát. A Berlinből érkező textiljeink anyagvégek vagy elraktározott maradékanyagok, hiszen a cég nem dobja szemétbe ezeket, hanem továbbértékesíti vagy eladományozza.  A szabásminta geometrikus formáiból adódóan ezeket a kisebb darabokat akár zero waste módon is fel tudjuk használni. Web: https://www.lebenskleidung.com/ #lebenskleidung #organicmaterials 

Jelentkezés és helyszín 

Jelentkezés e-mailben: hello@pinkponilo.com

EARLY BIRD március 10-ig: 15.500 HUF

NORMÁL március 29-ig: 17.500 HUF 

Címünk: 5. kerület, Kossuth Lajos utca 14-16. / Paloma udvar, földszinten balra Google térkép: https://goo.gl/maps/Tu5DvbHwv6aVrPsW8 

Workshopjaink továbbra is limitált létszámban (1-5 fővel), a higiéniai előírásokra és a komfortérzetetekre odafigyelve zajlanak, tavasszal már folyamatos szellőztetés mellett.

Bónuszok 

Minden 3. Póni workshopra való jelentkezés alkalmával 2 óra ingyenes műhelyhasználattal ajándékozuk meg téged, ezzel is ösztönözve a további gyakorlásra. A workshopot akár másnak is adhatod ajándékba! Kérjük jelezd ezt e-mailben, majd erről névreszóló ajándékkártyát tudunk küldeni.

Fotó: Adrienn Pucher @adriennpucher

Registration is Closed

© 2023 by Urban Artist. Proudly created with Wix.com