Time is TBD | PINKPONILO

Jersey Dress kezdő workshop - egyéni dátum egyeztetésével

Készítsd el nálunk ruhatárad egyik alapdarabját! Kényelmes alapanyagból dolgozunk majd, így a hétköznapokban ugyanúgy viselheted, mint különleges alkalmakkor. Az anyagvásztástól függően lehet elegánsabb vagy sportos, lehet teljesen visszafogott, vagy meg is bolondíthatod egy kis színnel.

Időpont, helyszín

Time is TBD
PINKPONILO, Budapest, Kossuth Lajos u. 14, 1053 Hungary

Leírás

 Anyag és tematika

Készítsd el nálunk ruhatárad egyik könnyed alapdarabját, egy Rád igazított, többféleképpen viselhető, jersey ruhát. A praktikus Little Black Dress-t az idei évben már többször továbbfejlesztettük, most az tavaszi-nyári időszakra koncentrálva, többféle színű, elasztikus jersey, főként biopamut alapanyagból dolgozunk majd. A természetes alapanyagú ruha hétköznapokon vagy elegánsabb eseményeken is használható. 

Varrástudás és fejlődés

A délutáni program végére gazdagabb leszel egy új ruhával, valamint egy olyan alaptudással, melyet hasznosítani tudsz otthoni varrós ötleteid megvalósításához. A workshop kezdő szintű, így ajánljuk akkor is, ha eddig még csak gondolatban barátkoztál varrógéppel, de hasznos ötleteket nyújthat tapasztaltabb varróknak is. Minden szükséges eszközt biztosítunk a workshophoz.

Tervező és stáb

A ruhadarabot Burány Vera (a MOME-n végzett divattervező) tervezte, s mint workshopvezető segíti a résztvevőket lépésről-lépésre, egy további Pónival közösen természetesen, hogy az apróbb mérésekkel, a gépek beállításával is gördülékenyen haladhassatok.

Jelentkezés és helyszín

Jelentkezés itt, vagy e-mailben: hello@pinkponilo.com.  A regisztráció a részvételi díj befizetésével lesz aktív - ennek részleteiről a jelentkezés után, e-mailben küldünk további információkat. 

EARLY BIRD: 16.500 HUF

NORMÁL: 18.500 HUF

Címünk: 5. kerület, Kossuth Lajos utca 14-16. / Paloma udvar, földszinten balra

Erre az eseményre jelenleg nincs kitűzve fix időpontunk, ám egyedi oktatás keretében, vagy akár barátokkal, családtagokkal megszervezve egyénileg egyeztetett időpont is lehetséges. Egyeztetés e-mailen: hello@pinkponilo.com, vagy Facebook oldalunkon időpont kéréssel lehetséges.

Minden 3. Póni workshopra való jelentkezés alkalmával 2 óra ingyenes műhelyhasználattal ajándékozuk meg téged, ezzel is ösztönözve a további gyakorlásra.

A workshopot akár másnak is adhatod ajándékba! Kérjük jelezd ezt e-mailben, majd erről névreszóló ajándékkártyát tudunk küldeni.

Az esemény fotója illusztráció, fotós: Pucher Adrienn

© 2023 by Urban Artist. Proudly created with Wix.com