top of page

Time is TBD

|

PINKPONILO

Kezdő Jersey Dress workshop / Tudatos gardrób - egyéni dátum egyeztetésével

Készítsd el nálunk ruhatárad egyik alapdarabját! Kényelmes alapanyagból dolgozunk majd, így a hétköznapokban ugyanúgy viselheted, mint különleges alkalmakkor.

Registration is Closed
See other events
 Kezdő Jersey Dress workshop / Tudatos gardrób - egyéni dátum egyeztetésével
 Kezdő Jersey Dress workshop / Tudatos gardrób - egyéni dátum egyeztetésével

Time, location

Time is TBD

PINKPONILO, Budapest, Kossuth Lajos u. 14, 1053 Hungary

Guests

About

Tudatos gardrób

Készítsd el nálunk ruhatárad egyik alapdarabját, egy Rád igazított, mégis könnyed, bő fazonú jersey ruhát, mely a tudatos gardrób olyan eleme lesz, melynek teljes készítési fázisát ismerjük. Átgondolva beilleszthetjük a hosszútávra összeállított, személyiségünket is jól kifejező, de egyúttal a földünkre nézve is kedvezőbb életmódunk alapdarabjai közé. A praktikus Little Black Dress-t már többször továbbfejlesztettük, többféle színű gyűjtött, elasztikus jersey, illetve biopamut alapanyagból dolgozunk majd, igény szerint megkötővel kiegészítve. A ruha melegebb időben magában is hordható, de aláöltözettel kombinálva akár ősziesebb-téliesebb ruhatárba is beilleszthető.

Alapanyag és fókuszpont

Az alapanyagok és a színek kombinációja meghatározó a ruha végleges designja szempontjából. A maradékanyagokat cégek, illetve magánszemélyek felajánlása által gyűjtjük, a biopamut alapanyagok pedig a GOTS minősítésű textileket forgalmazó berlini partnerünk, a Lebenskleidungtól származnak. Az itt használt textilek vagy anyagvégek vagy elraktározott maradékanyagok, hiszen a cég nem dobja szemétbe anyagait, ezeket a végeket is továbbértékesíti vagy eladományozza: így az anyaghasználat is zero waste. Web: https://www.lebenskleidung.com/

Tudásfejlesztés és közösség

A 4 órás program végére az új ruha mellett egy olyan alaptudással is gazdagabbá válnak a résztvevők, melyet hasznosítani tudnak az otthoni varrós ötletek megvalósításához. A jellemzően elasztikus anyagok eldolgozásának lehetőségeit is átbeszéljük, illetve az alapszabásmintán kívül - amit mindenki minden workshopunk alkalmával magával vihet - annak egyedi méretezési lehetőségere is fény derül. A workshop kezdő szintű, így ajánljuk akkor is, ha eddig még csak gondolatban barátkoztál varrógéppel, de hasznos ötleteket nyújthat tapasztaltabb varróknak is. Minden szükséges eszközt biztosítunk a workshophoz.

Tervező és stáb

A ruhadarabot Burány Vera (a MOME-n végzett divattervező szakon) tervezte. A workshopon a résztvevőket lépésről-lépésre egy vagy két fő Póni stábtag segíti, hogy az apróbb mérésekkel, a gépek beállításával is gördülékenyen haladhassatok.

Jelentkezés és helyszín

Jelentkezés a weboldalon a jelentkezési forma kitöltésével.

Workshopjaink továbbra is limitált létszámban (1-2 fővel), a higiéniai előírásokra és a komfortérzetetekre odafigyelve zajlanak.

Mindannyiunk közös érdekében, ha a Póniba érkeztek, az alábbiakat javasoljuk:

- kézfertőtlenítéssel kezdj és később se feledkezz meg róla

- érkezz érvényes oltással

- a maszkviselés már nem kötelező, ha úgy érzed jobbnak mégis, viseld nyugodtan

- betegen vagy ha nem érzed jól magad, időben jelezd nekünk és igyekszünk másik alkalmat találni

A Póniban mosdó és konyha, kézmosási és szellőztetési lehetőség, elengedő tér a munkákra továbbra is rendelkezésünkre áll, hogy minél kényelmesebben és biztonságosabban dolgozhassunk közösen.

Címünk: 5. kerület, Kossuth Lajos utca 14-16. / Paloma udvar, földszinten balra

Google térkép: https://goo.gl/maps/Tu5DvbHwv6aVrPsW8

Minden 3. Póni workshopra való jelentkezés alkalmával 2 óra ingyenes műhelyhasználattal ajándékozuk meg téged, ezzel is ösztönözve a további gyakorlásra. A workshopot akár másnak is adhatod ajándékba! Kérjük jelezd ezt e-mailben, majd erről névreszóló ajándékkártyát tudunk küldeni.

Fotó: Kaulics Viola - https://kaulicsviola-fotografus.hu/ Modell: Vadász Kriszta

Megosztás

bottom of page