márc. 23., K | PINKPONILO

Kimonó workshop

Könnyed nyáresti viselet, vagy őszi kiskabát? Csak rajtad áll! A kimonód így is - úgy is egyik alapdarabja lehet ruhatáradnak.
Registration is Closed

Időpont, helyszín

márc. 23. 15:00 – 19:00
PINKPONILO, Budapest, Kossuth Lajos u. 14, 1053 Hungary

Leírás

Anyag és tematika

A PINKPONILO workshopok egyik legnagyobb kedvencét, a kimonót hozzuk vissza, így ez egy szuper lehetőség, ha már régebben is szemeztél vele, de lemaradtál róla! A kimonónk egyszerűen elkészíthető, könnyed darab, ideális kiegészítője a melegebb estéknek, de alá-vagy föléöltözve ősszel és tavasszal is remekül kihasználható. Sokféle anyag közül választhattok majd a készletünkből, úgyhogy egy igazán színes workshopnak nézünk elébe!

Varrástudás és fejlődés

A kimonó elkészítéséhez nincs szükség előzetes tapasztalatra, kezdők is bátran belevághatnak, segítünk, hogy garantáltan pozitív élménnyel távozzatok. A szabásminta készítését és elvét is megmutatjuk, és van lehetőség némi tervezésre is, hiszen amennyire az anyag engedi, a kimonó ujjának és aljának hossza módosítható. Nem is beszélve a kimonóhoz tartozó öv varrásáról, ami szintén teret enged a kreativitásnak. Ezen a workshopon a szép ívek varrása, és a szegélyek eldolgozása kerül a középpontba. :)

Tervező és stáb

A ruhadarabot Burány Vera (a MOME-n végzett divattervező) tervezte, s mint workshopvezető segíti a résztvevőket lépésről-lépésre, egy további Pónival közösen természetesen, hogy az apróbb mérésekkel, a gépek beállításával is gördülékenyen haladhassatok.

Fenntarthatósági szempontok

Ezen a workshopon több, mint másfél éve anyagvégekből és maradéktextilekből dolgozunk. Nagy-nagy gyűjteményünk van különböző mintázatú, stílusú, vastagságú és esésű anyagokból, melyekből a workshop elején választhattok. Tapasztalatunk szerint (és erre a résztvevők is jól ráéreztek eddig) vagy egy egészen különleges színt választunk ki közösen, amely extravagáns darabja lehet a ruhatárnak, vagy a haj- és szemszínnel jól harmonizáló, a ruhásszekrény többi darabjával remekül párosítható kimono készül. 

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy olyan ruhák készüljenek a workshopokon, melyekhez ragaszkodik az új tulajdonosa! Az egyes darabok kihasználhatóságára, tartósságára kiemelten odafigyelünk, hogy új kimonód véletlenül se a szekrény alján végezze, hanem minél több, szép emlék kötődhessen hozzá.

Jelentkezés és helyszín

Jelentkezés itt, vagy e-mailben: hello@pinkponilo.com. A regisztráció a részvételi díj befizetésével lesz aktív - ennek részleteiről a jelentkezés után, e-mailben küldünk további információkat. Lemondásra legkésőbb az esemény előtt 7 nappal van lehetőség.

EARLY BIRD március 8-ig: 15.500 HUF

NORMÁL március 22-ig: 17.500 HUF

Workshopjaink továbbra is limitált létszámban (1-5 fővel), a higiéniai előírásokra és a komfortérzetetekre odafigyelve zajlanak, tavasszal már folyamatos szellőztetés mellett.

Címünk: 5. kerület, Kossuth Lajos utca 14-16. / Paloma udvar, földszinten balra

Nem megfelelő számodra a kitűzött időpont? Egyedi oktatás keretében, vagy akár barátokkal, családtagokkal megszervezve egyénileg egyeztetett időpont is lehetséges. Egyeztetés e-mailen: hello@pinkponilo.com, vagy Facebook oldalunkon időpont kéréssel lehetséges.

Minden 3. Póni workshopra való jelentkezés alkalmával 2 óra ingyenes műhelyhasználattal ajándékozuk meg téged, ezzel is ösztönözve a további gyakorlásra. A workshopot akár másnak is adhatod ajándékba! Kérjük jelezd ezt e-mailben, majd erről névreszóló ajándékkártyát tudunk küldeni.

Registration is Closed

© 2023 by Urban Artist. Proudly created with Wix.com