top of page

Time is TBD

|

Budapest

Nyitott stúdió

Van tapasztalatod a ruhák készítésében, de otthon nem férsz el, vagy nem áll minden a rendelkezésedre? Akkor ezt neked találtuk ki! Munkatársunk segít eligazodni, te pedig önállóan dolgozhatsz, 1-3 órás időintervallumban.

Nyitott stúdió
Nyitott stúdió

Time, location

Time is TBD

Budapest, Budapest, Kossuth Lajos u. 14, 1053 Hungary

About

Van tapasztalatod a ruhák készítésében, de otthon nem férsz el, vagy nem áll minden a rendelkezésedre? Akkor ezt neked találtuk ki! Munkatársunk segít eligazodni, te pedig önállóan dolgozhatsz, 1-3 órás időintervallumban. Jelentkezz be minimum 1 órára, és ha még nem biztos, hogy mennyi időre van szükséged, a helyszínen meghosszabbíthatod vagy a jegyvásárlásnál jelezheted. Ha szeretnéd teljesen kihasználni az időt, akkor 17-20.00 között tiéd a stúdió! Az sem gond, ha később végzel a munkáddal, jelezd nekünk és 18:00 vagy 19:00-ra is érkezhetsz. Egy alkalommal 2 fő dolgozhat kényelmesen, egy Póni munkatárs pedig segít abban, hogy mi merre található, illetve balesetvédelmi szempontokra is felhívja a figyelmet. Hozd el saját előkészített anyagodat, kiszabott darabokat, ezt rád bízzuk. A helyszínen szabáshoz-varráshoz szükséges eszközök állnak rendelkezésre.

Jelentkezz be a regisztrációs formán keresztül itt a honlapunkon.

További kérdések esetén e-mailben fordulj hozzánk : hello@pinkponilo.com

Tickets

  • 1 órás használat

    Minimum egy órára jelentkezz be (ezt megteheted a jegy vásárlása által), ha mégis tovább maradnál, a helyszínen van lehetőség a hosszabbításra.

    5 000,00 Ft
    Sale ended

Total

0,00 Ft

Megosztás

bottom of page