top of page

Berlini tervezőpartnerünk az inspirációról

"Vivian Kvitka, a “TheVIVgoods” nevű márka megalkotója az Egyesült Államok délnyugati részén nőtt fel." Székács Linda interjúja két nyelven a Kollektív Magazinban jelent meg, itt is szeretnénk megosztani veletek. (You can read this article in English as well.)


"A varrással édesanyja, és nagymamája ismertette meg, majd 18 évesen Chicagóba költözött, hogy művészetet és dizájnt tanuljon. Négy évvel később a fiatal tervező Berlinbe költözött, ahol művészeti asszisztensként, varrónőként, és bébiszitterként kereste az útját, miközben egyénileg grafikai tervezést és márkaépítést tanult. A munkahelyéről való elbocsátás adta meg neki a hiányzó löketet ahhoz, hogy a saját, mára már sikeres, és egyedi kisvállalkozásával, a TheVIVgoods-zal foglalkozzon.

Hogyan kerültél Németországba?

Azután költöztem Berlinbe, hogy befejeztem a tanulmányaim a Chicagói Művészeti Intézetben. Nem akartam közhelyesen New Yorkba költözni, és valami olyan kalandra vágytam, ami túlmutat azokon a dolgokon, amikről azt hittem, hogy képes vagyok. Sosem gondoltam volna, hogy egy évnél tovább maradok, de az idei év már a nyolcadik!" A teljes cikket itt érhetitek el.






bottom of page